Du er landet på Kaffetragt.dk, det helt rigtige sted at finde Kinto kaffetragt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kinto kaffetragt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kinto SCS-S02 Kaffetragt m. stativ

Sidste produkt på vores liste er Kinto SCS-S02 Kaffetragt m. stativ som vi har fundet til 1466,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Imponér med en blød aromatisk, langsomt brygget kaffe med dette bryggersæt.
Sættet består af stativ, tragt, måle- og kaffekande.
Den nok mest iøjenfaldende komponent i sættet er den førstnævnte, nemlig stativet.
Stativet er fremstillet i rustfrit stål og…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kinto kaffetragt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kinto kaffetragt:

Dyreste Kinto Kaffetragt på listen er Kinto SCS-S02 Kaffetragt m. stativ fra KitchenOne.dk med en pris på 1466.00. Billigste udvalgte Kaffetragt er Kinto SCS-S02 Kaffetragt m. stativ som du kan købe for 1466.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Kinto Kaffetragt vi har fundet koster i gennemsnit 1466 kr.
Ovenstående Kinto Kaffetragt data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Kinto Kaffetragt tilbud er opdateret i dag 24-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffetragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffetragt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffetragt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kaffetragt.dk

Mere med Kinto:

Er du vild med Kinto, men Kaffetragt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kinto: