Du er landet på Kaffetragt.dk, det helt rigtige sted at finde Braun kaffefiltre. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Braun kaffefiltre tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Permanent kaffefilter 1×4 passer til Braun

Sidste produkt på vores liste er Permanent kaffefilter 1×4 passer til Braun som vi har fundet til 69,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Finmasket genanvendeligt kaffefilter.Passer i stort set alle kaffemaskiner, der bruger 1X4 kaffefilter.Erstatter Braun filter UGSF4 og Philips CRP727.
Alternative Brands: Universal, Braun, Philips, Univer…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Dyreste Braun Kaffefiltre på listen er Permanent kaffefilter 1×4 passer til Braun fra Quickparts.dk med en pris på 69.00. Billigste udvalgte Kaffefiltre er Permanent kaffefilter 1×4 passer til Braun som du kan købe for 69.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Braun Kaffefiltre data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle Braun Kaffefiltre tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffefiltre guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffefiltre blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffefiltre: