Du er landet på Kaffetragt.dk, det helt rigtige sted at finde filterkaffe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle filterkaffe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kaffe, Lavazza Gold Selection Filterkaffe, 1kg

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Barlife.dk.

Her kan “Kaffe, Lavazza Gold Selection Filterkaffe, 1kg” fås til 152,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kaffe, Lavazza Gold Selection Filterkaffe, 1kgLand: ItalienEn 100 % Arabica-kaffe med en forfinet og raffineret smag.
Gold Selection giver en sød kop kaffe med smagsnoter af vanilje og blomster….

Se hos Barlife.dk ❯❯

2: Kaffe, Merrild Økologisk Filterkaffe, 400g

Anden anbefaling har vi fundet hos Barlife.dk, hvor du kan købe Kaffe, Merrild Økologisk Filterkaffe, 400g til kun 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kaffe, Merrild økologisk Filterkaffe, 400g Indhold: 400gram Alt er dobbelt op i denne aromatiske højlandsblanding fra Peru og Honduras.
Her er den fine økologiske og bæredygtige Arabica dyrket med dobbelt kærlighed – både til kaffen og til de omgivelser,…

Se hos Barlife.dk ❯❯

3: Kaffe, Lavazza Tierra Øko Og Utz Filterkaffe, 340g

  • Dagens pris: 161,- kr.
  • Fundet hos Barlife.dk
  • Mærke: Tierra

Næste anbefaling er “Kaffe, Lavazza Tierra Øko Og Utz Filterkaffe, 340g”.

Dagens bedste tilbud på “Kaffe, Lavazza Tierra Øko Og Utz Filterkaffe, 340g” har vi fundet hos Barlife.dk hvor prisen lige nu er 161,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kaffe, Lavazza Tierra øKO og UTZ Filterkaffe, 340g Indhold: 340 gram Tierra Organic er et udsøgt økologisk blend, hvor kun de bedste bønner udvælges: 100% økologiske- og bæredygtige Arabica-bønner dyrket i UTZ-certificerede områder.Kaffen er nænsomt riste…

Se hos Barlife.dk ❯❯

4: Lavazza Qualit  Rossa filterkaffe, 340 g

Produkt nummer 4 på vores “filterkaffe-liste” er Lavazza Qualit  Rossa filterkaffe, 340 g som du lige nu kan købe for 39,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd Lavazzas ikoniske kaffe med italienske rødder derhjemme, når du vil! Qualit  Rossa er en kaffeblanding med over 50 års historie.
Arabica-bønner fra Brasilien og Robusta-bønner fra Afrika skaber en aromatisk, blød og fyldig kaffe med strejf af chokola…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic filterkaffe, 300 g

Sidste produkt på vores liste er Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic filterkaffe, 300 g som vi har fundet til 39,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd kaffe med italienske rødder derhjemme, når du vil! En mild og frugtagtig kaffe med sødsyrlige noter af blomster og tropisk frugt.
Mellemristet med intensitet 6/10.
Kaffeblandingen Lavazza ¡Tierra! For Planet er sammensat af Arabica-bønner dyrket på…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste filterkaffe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse filterkaffe:

Dyreste Filterkaffe på listen er Kaffe, Lavazza Tierra Øko Og Utz Filterkaffe, 340g fra Barlife.dk med en pris på 161.00. Billigste udvalgte Filterkaffe er Lavazza Qualit  Rossa filterkaffe, 340 g som du kan købe for 39.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 122 kr. – de 5 Filterkaffe vi har fundet koster i gennemsnit 94 kr.
Ovenstående Filterkaffe data og priser er hentet fra 2 butikker (Barlife.dk, KitchenOne.dk). Alle Filterkaffe tilbud er opdateret i dag 24-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Filterkaffe guides:

Fandt du ikke det rigtige Filterkaffe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Filterkaffe:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kaffetragt.dk