Du er landet på Kaffetragt.dk, det helt rigtige sted at finde filterkaffe. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle filterkaffe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic filterkaffe, 300 g

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic filterkaffe, 300 g” fås til 39,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd kaffe med italienske rødder derhjemme, når du vil! En mild og frugtagtig kaffe med sødsyrlige noter af blomster og tropisk frugt.
Mellemristet med intensitet 6/10.
Kaffeblandingen Lavazza ¡Tierra! For Planet er sammensat af Arabica-bønner dyrket på…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Kaffe, Lavazza Gold Selection Filterkaffe, 1kg

  • Dagens pris: 229,- kr.
  • Fundet hos Barlife.dk
  • Farve: Gold

Anden anbefaling har vi fundet hos Barlife.dk, hvor du kan købe Kaffe, Lavazza Gold Selection Filterkaffe, 1kg til kun 229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kaffe, Lavazza Gold Selection Filterkaffe, 1kgLand: ItalienEn 100 % Arabica-kaffe med en forfinet og raffineret smag.
Gold Selection giver en sød kop kaffe med smagsnoter af vanilje og blomster….

Se hos Barlife.dk ❯❯

3: Kaffe, Lavazza Tierra Øko Og Utz Filterkaffe, 340g

  • Dagens pris: 161,- kr.
  • Fundet hos Barlife.dk
  • Mærke: Tierra

Sidste produkt på vores liste er Kaffe, Lavazza Tierra Øko Og Utz Filterkaffe, 340g som vi har fundet til 161,- hos Barlife.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kaffe, Lavazza Tierra øKO og UTZ Filterkaffe, 340g Indhold: 340 gram Tierra Organic er et udsøgt økologisk blend, hvor kun de bedste bønner udvælges: 100% økologiske- og bæredygtige Arabica-bønner dyrket i UTZ-certificerede områder.Kaffen er nænsomt riste…

Se hos Barlife.dk ❯❯

Dyreste Filterkaffe på listen er Kaffe, Lavazza Gold Selection Filterkaffe, 1kg fra Barlife.dk med en pris på 229.00. Billigste udvalgte Filterkaffe er Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic filterkaffe, 300 g som du kan købe for 39.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 190 kr.
Ovenstående Filterkaffe data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Barlife.dk). Alle Filterkaffe tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Filterkaffe guides:

Fandt du ikke det rigtige Filterkaffe blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Filterkaffe: