Du er landet på Kaffetragt.dk, det helt rigtige sted at finde Smeg kaffefiltre. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Smeg kaffefiltre tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kaffefilter 2 kops passer til Smeg

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Quickparts.dk.

Her kan “Kaffefilter 2 kops passer til Smeg” fås til 259,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Smeg Original Designation:063410881, 063410901…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

2: Kaffefilter 1 kop passer til Smeg

Sidste produkt på vores liste er Kaffefilter 1 kop passer til Smeg som vi har fundet til 189,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Smeg Original Designation:063410882…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Smeg kaffefiltre i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Smeg kaffefiltre:

Dyreste Smeg Kaffefiltre på listen er Kaffefilter 2 kops passer til Smeg fra Quickparts.dk med en pris på 259.00. Billigste udvalgte Kaffefiltre er Kaffefilter 1 kop passer til Smeg som du kan købe for 189.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 70 kr. – de 2 Smeg Kaffefiltre vi har fundet koster i gennemsnit 224 kr.
Ovenstående Smeg Kaffefiltre data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle Smeg Kaffefiltre tilbud er opdateret i dag 24-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffefiltre guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffefiltre blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffefiltre:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kaffetragt.dk