Du er landet på Kaffetragt.dk, det helt rigtige sted at finde Stanley kaffetragt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stanley kaffetragt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stanley – Perfect-Brew Pour Over Kaffetragt

  • Dagens pris: 195,- kr.
  • Fundet hos 55Nord.dk
  • Mærke: Stanley

Sidste produkt på vores liste er Stanley – Perfect-Brew Pour Over Kaffetragt som vi har fundet til 195,- hos 55Nord.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk lille kaffesæt med tragt og stålfilter.
Perfekt til morgenkaffen foran teltet, ved shelteret eller derhjemme.Stanley Perfect-Brew Pour Over er et lækkert lille sæt, der hurtigt og enkelt brygger en god kop "pour over"-kaffe.
Det genanve…

Se hos 55Nord.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stanley kaffetragt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stanley kaffetragt:

Dyreste Stanley Kaffetragt på listen er Stanley – Perfect-Brew Pour Over Kaffetragt fra 55Nord.dk med en pris på 195.00. Billigste udvalgte Kaffetragt er Stanley – Perfect-Brew Pour Over Kaffetragt som du kan købe for 195.00 hos 55Nord.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Stanley Kaffetragt vi har fundet koster i gennemsnit 195 kr.
Ovenstående Stanley Kaffetragt data og priser er hentet fra 7 butikker (55Nord.dk, GrejFreak.dk, Outdoor i Centrum, OutdoorPro.dk, Fiskegrej.dk, Friluftsland.dk, KitchenOne.dk). Alle Stanley Kaffetragt tilbud er opdateret i dag 24-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffetragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffetragt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffetragt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kaffetragt.dk