Du er landet på Kaffetragt.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa kaffetragt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa kaffetragt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa PO1B-4 Bloom Pour Over kaffetragt

Sidste produkt på vores liste er Wilfa PO1B-4 Bloom Pour Over kaffetragt som vi har fundet til 339,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vil du brygge den perfekte kop kaffe i hånden? Med den manuelle BLOOM Pour Over-kaffebrygger fra Wilfa får du fuld kontrol over dosering, temperatur og tid – og det helt uden et filter.
Kaffetragten er udstyret med et dobbelt rustfrit net, som filtrerer…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Wilfa Kaffetragt på listen er Wilfa PO1B-4 Bloom Pour Over kaffetragt fra KitchenOne.dk med en pris på 339.00. Billigste udvalgte Kaffetragt er Wilfa PO1B-4 Bloom Pour Over kaffetragt som du kan købe for 339.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Wilfa Kaffetragt data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Wilfa Kaffetragt tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffetragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffetragt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffetragt: